Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

8 aperitius amb vistes al mar

Piqueu alguna cosa mentre gaudiu de les millors panoràmiques

El litoral català és ple de racons on podem quedar bocabadats amb fabuloses estampes mediterrànies. I si acompanyem aquestes panoràmiques amb un bon pica-pica mariner? Us presentem 8 aperitius amb vistes al mar! Nyam!

Musclarium - Sant Carles de la Ràpita

Musclarium Un aperitiu a les muscleres del delta de l’Ebre www.musclarium.com 
Coneixeu les muscleres del delta de l’Ebre? Sabeu que en algunes d’elles s’organitzen visites guiades i que en d’altres fins i tot és possible gaudir d’un àpat o un aperitiu? És el cas de Musclarium, una musclera situada a la badia dels Alfacs, on teniu l’oportunitat de tastar els musclos i les ostres que produeixen allà mateix, acompanyades d’una copa de vi, cava o el que us vingui de gust. Hi podeu arribar des del port de Sant Carles de la Ràpita amb el servei de taxis marítims. 
 
Informació pràctica
Badia dels Alfacs. Sant Carles de la Ràpita.
Tel. 638 289 986

Bar Pepe - L’Ampolla

Bar Pepe de Cap-roig Taules a primera línia de mar al bar Pepe de Cap-roig Bar Pepe Xiringuito Cap Roig
A la costa del terme municipal de l’Ampolla, s’hi amaguen cales i platges d’una gran bellesa. Una d’elles és la platja de Cap-roig. Asseguts al bar Pepe tindreu una bonica vista d’aquesta platja i de part del litoral d’aquest racó de la Costa Daurada. És un dels ‘xiringuitos’ més populars de la zona. La fama li han donat els plats que surten de la seva cuina cap a les taules amb vistes al mar: calamarsons, musclos, cassoletes de gambes, pop, xapadillo d’anguila… És una bona idea fer-hi un aperitiu i, encara més bona, quedar-s’hi a dinar. Arrossos, peixos a la brasa i altres delícies us hi esperen.  
 
Informació pràctica
Plaça Mirador, 12. Platja de Cap-roig. L’Ampolla. 
Tel. 977 593 133 

Marino - Cambrils

Xiringuito Marino Un dels plats del ‘xiringuito’ Marino, a peu de platjawww.xiringuitomarino.com
Aquest ‘xiringuito’ guanya adeptes any rere any. Hi podeu anar per gaudir de la seva cuina mediterrània, a peu de platja. Hi serveixen tapes marineres, arrossos, caldereta i altres plats mariners des de 1991 a davant de la platja Horta de Santa Maria, una de les més boniques de Cambrils. La carta per picar és extensa i variada. Entre d’altres destaquen: les cigales de Cambrils, les gambes de Tarragona, les navalles, el pop, la vieira, l’anguila, el llamàntol… 
 
Informació pràctica
Platja Horta de Santa Maria. Cambrils.
Tel. 677 670 122

Holalà Xiringuito Ribes Roges - Vilanova i la Geltrú

Xiringuito Holalà Entrada del ‘xiringuito’ HolalàHolalà Xiringuito Ribes Roges
Aquest establiment amb terrassa està situat al parc de Ribes Roges, un espai alçat i amb vistes panoràmiques a la platja de Ribes Roges. És un lloc ideal per a un aperitiu informal a tocar de la platja, on sovint fan concerts, sessions de discjòqueis o originals mercats de productes d’artesans i creadors locals. Acompanyeu la vostra copa o refresc amb les tapes més populars: braves, ‘sevillanos’, seitons, musclos, hummus, truita de patata, ‘nachos’, gambes…, o animeu-vos amb altres propostes com els ‘poke bowls’, les hamburgueses, amanides, plats de peix o arrossos. És ideal per anar-hi en família, amb amics o en parelles. 
 
Informació pràctica
Platja de Ribes Roges, s/n. Vilanova i la Geltrú. 
Tel. 938 159 537. 

Chiringuito de Garraf - Garraf

Chiringuito de Garraf La terrassa del Chiringuito de Garrafwww.chiringuitodegarraf.com
Immers al massís del Garraf trobareu aquest espai únic a primera línia de mar, ideal per tastar-hi cuina marinera, tapes... o prendre-hi un refresc amb bones vistes. A la terrassa gaudireu de mossegades amb sabor mariner (anxoves, pop, calamarsons, peixet, musclos, tallarines, arrossos, peix a la brasa…) contemplant la pintoresca estampa de les casetes i el mar. 
 
Informació pràctica
Av. Llorach, 5. Garraf. 
Tel. 936 320 016  

Bar del Far de Tossa - Tossa de Mar

Vistes Bar Far de Tossa Vistes des del Bar del Far de TossaBar del Far de Tossa
Des de les taules d’aquest establiment es té la sensació d’estar penjat literalment en un penya-segat envoltat de mar, com si navegués a bord d’un vaixell. Es troba just al costat del far de Tossa de Mar, on podreu visitar una exposició sobre els fars de la Costa Brava. La seva terrassa és ideal de dia i de nit per prendre-hi tapes, refrescs, una copa de vi o còctels. 
 
Informació pràctica
Far de Tossa. Tossa de Mar
Tel. 669 359 408

Xiringuito La Pelosa - Roses

Xiringuito La Pelosa La taula a punt al ‘xiringuito’ La Pelosa www.restaurantlapelosa.com
A tocar del cap de Norfeu, al nord de la ciutat de Roses, descobrireu aquest ‘xiringuito’ idíl·lic, a peu de la platja d’aigües turqueses, cristal·lines i profundes que li dona nom: cala Pelosa. El paratge, que forma part del Parc Natural de Cap de Creus, us enamorarà, igual que el que us serviran a taula: croquetes de calamarsons, paella, cloïsses, arrossos… Si arribeu en vaixell, hi ha un servei gratuït de taxis marítims que us pot portar fins a l’establiment i també tenen servei de càtering a bord. Només fan reserves per WhatsApp. 
 
Informació pràctica
Cala Pelosa. Roses
Tel. 691 566 249

Restaurant Cap de Creus - Cadaqués

Restaurant Cap de Creus Un dels plats al restaurant Cap de CreusRestaurant Cap de Creus
Al costat del far del cap de Creus s’aixeca el singular edifici de color crema, on hi ha el restaurant cap de Creus, un dels establiments amb millors vistes de tot Catalunya. Des de la seva terrassa es veu part del litoral escarpat ple de penya-segats del cap de Creus, el far i la petita cala Fredosa, just a sota. Hi podeu fer un aperitiu senzill, amb una cervesa fresca, un refresc o una copa de vi, o animar-vos amb les tapes, amanides, escabetx de sardina, plats de peix fresc a la brasa o, la seva especialitat, els plats indis. Tot plegat, ideal per compartir en les taules de fusta, totes amb vistes espaterrants a la Mediterrània.  
 
Informació pràctica
Carretera del cap de Creus, s/n. Cadaqués.
Tel. 972 199 005.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació