Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Besalú i Roses tornen a oferir ‘Nits de circ’

El millor de les atraccions circenses de la temporada en un circ sense sostre

Després de l’èxit de l’any passat amb el 100% d’entrades venudes, torna de nou ‘Nits de circ’, amb un espectacle totalment diferent. Amb més dies, més funcions i més artistes, el certamen se celebrarà del 10 al 13 d’agost, als Jardins del Molí de Besalú, i del 16 al 24 de juliol, a la Ciutadella de Roses. 
 
Hi participaran 24 artistes internacionals de vuit països, que oferiran vuit atraccions de circ d’alta qualitat sota els estels amb acompanyament musical en directe de la Paris Circus Orchestra. S’hi podran veure les estrelles mundials de la temerària roda de la mort, campions de patinatge acrobàtic d’alt voltatge, arriscats salts al trapezi volant, artistes revelació de l’equilibrisme, genis de l’humor sense paraules, vols amb les cintes aèries a vuit metres del terra i acròbates de força inversemblant.
 
Aprofitant la pausa anual que a mitjans de la seva gira efectuen alguns dels circs itinerants més grans, Circus Arts Foundation proposa un espectacle que reagrupa sota una mateixa pista a l’aire lliure una selecció de les principals figures dels grans circs del món. Els caps de cartell de circs de prestigi com Arlette Gruss, Bouglione, Knie o Krone ocuparan la pista sota les estrelles del firmament en una nova entrega d’aquesta original cita estival amb l’excel·lència en les arts escèniques.
 
‘Nits de circ’ transcorre en un circ complet, però sense sostre. Es tracta d’un mecano gegant que inclou volt de pista, grada de butaques, escenari amb llotja per a l’orquestra i cúpula on se sostenen els trapezis, però tot a l’aire lliure. En el passat tan sols s’havien realitzat instal·lacions d’aquest tipus quan els circs American Circus i Arlette Gruss van actuar dins de les arenes de Nimes. A Roses i a Besalú es tracta d’una graderia circular amb una pista concèntrica que ofereix butaques individuals numerades per a 1.300 espectadors a cadascuna de les representacions; una d’única al dia per tal d’esperar la penombra que permet els efectes de llum més avançats a favor de les actuacions.
 
En total s’oferiran dotze representacions en dos espais singulars: quatre funcions a l’espai anomenat Jardins del Molí de Besalú, del 10 al 13 d’agost, i vuit representacions a la Ciutadella de Roses, entre el 16 i el 24 d’agost. L’aforament total supera els 15.000 seients, 5.700 places més que l’any passat. Les entrades ja estan a la venda a nitsdecirc.com

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació