Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Arriba a Vilanova i la Geltrú The Agency of Secrets, una nova manera de visitar la ciutat

Aquesta nova eina vol crear una experiència turística diferencial per atraure més visitants

Vilanova i la Geltrú ha posat en funcionament l’activitat The Agency of Secrets, que ens permet conèixer el municipi. El resultat és una experiència que barreja tecnologia i tradició. Aquest projecte de promoció turística ludificada és el més important de tot l’Estat fins al moment, amb un grau d’interactivitat molt elevat i innovador.

Deu rutes, 267 enigmes, 460 punts d’interès i 35 quilòmetres d’itineraris que ens conviden a descobrir Vilanova i la Geltrú amb uns altres ulls. Es tracta d’un conjunt de jocs relacionats entre si, ja que comparteixen un mateix fil narratiu, i configuren una experiència global, tot i que també s’hi pot jugar de manera individual. El telèfon mòbil esdevé el centre de totes les experiències, ja que s’hi pot accedir a través de l’aplicació que gestiona les activitats.
A més de poder jugar de forma presencial, també es pot gaudir de l’experiència en realitat virtual en tres espais diferents de la ciutat, amb reserva prèvia a la web.

L’objectiu principal que hi ha rere la implementació d’aquestes activitats és augmentar el nombre de turistes al municipi, a més de diversificar l’oferta turística de la zona i la creació de nous llocs de feina en el sector de serveis.

Més informació, aquí.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació