Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

10 propostes d’hivern per gaudir de la Costa Brava i del Pirineu de Girona

Les destinacions i experiències perfectes per gaudir de mar i muntanya, neu i costa, a Costa Brava Pirineu de Girona aquest hivern

L’hivern ve acompanyat d’una baixada de les temperatures. Lluny de refugiar-nos a casa, aquesta època de l’any ens pot servir per redescobrir bells paisatges pintats amb altres colors, aromes i personatges. La Costa Brava i el Pirineu de Girona són indrets perfectes on podem gaudir d’aquests mesos de fred.

Esquí a la Vall de Núria

Esquí vall de Núria Esquí vall de NúriaLugares de Nieve
La vall de Núria és un espai únic per tradició, història i natura. El seu origen, gairebé llegendari, ens diu que fa centenars d’anys ja venia gent de molt lluny a la recerca de la vall, molt abans que hi arribés el ferrocarril. Les muntanyes del Pirineu oriental, torrents i una fauna única fan de l’indret més elevat de la vall de Ribes un autèntic santuari.

A més, disposa de pistes d’esquí de primer nivell que ens permeten gaudir de jornades d’esquí sensacionals, tant per a experts com per a novells. Aquest hivern, Vall de Núria ens ofereix una oferta molt econòmica que inclou el bitllet per al cremallera i el forfet.

Per a més informació, visiteu-ne la web.

La Molina Parc Aventura - Tirolines sobre la neu

Tirolines sobre la neu Tirolines sobre la neuLa Molina
El bosc de pins de la Molina allotja un dels espais d’aventura més especials de la Cerdanya. Tirolines, circuits aeris, ponts tibetans i cordes que ens permeten gaudir d’aquest paratge natural des d’una altra perspectiva. La màgia pren forma mentre sobrevolem el sol humit amb una catifa de pinassa. Veniu a posar a prova la vostra habilitat en aquests jocs acrobàtics, envoltats de neu.

Hi ha quatre circuits diferents que varien la dificultat perquè tota la família pugui gaudir d’aquesta experiència.

Per a més informació, visiteu-ne la web.

Escape Room Alerta Allau

Escape Room Alerta Allau Escape Room Alerta Allau Som Actiu - Natura
Aquesta activitat està adreçada a la comprensió i l’anàlisi d’indicis per dur a terme el rescat de víctimes d’una allau. D’aquesta manera, els participants aprendran d’una forma més amena i divertida el procediment que cal seguir en aquests casos. Per tant, aquesta activitat és tant lúdica com formadora i, per això, també representa una molt bona opció aquests mesos per gaudir d’aquests mesos d’hivern.

Per a més informació, visiteu-ne la web.

Taller d’astronomia a l’ermita de Sant Andreu de Gitarriu, a l’Alta Garrotxa

Taller d'astronomia a l'ermita de Sant Andreu de Gitarriu, a l'Alta Garrotxa Taller d’astronomia a l’ermita de Sant Andreu de Gitarriu, a l’Alta GarrotxaNatura Costa Brava
Us apassiona mirar les estrelles? Al fabulós paratge de l’ermita del segle XII Sant Andreu de Gitarriu, podreu gaudir d’un increïble taller d’astronomia impartit per un astrònom professional. Un aperitiu de benvinguda amb productes locals de la Garrotxa i l’Alt Empordà, conferències audiovisuals sobre Cosmologia i Astrofísica i observació d’objectes de cel amb telescopis d’alta gamma. Un pla ideal per viatjar a l’Univers!

Per a més informació, visiteu-ne la web.

Sopar d’alçada a Costa Rasa

Sopar d'alçada a Costa Rasa Sopar d’alçada a Costa RasaNatura Costa Brava
Hi ha restaurants que disposen de molt bones vistes. D’altres són recordats pels seus exquisits plats. Què passa quan aquests dos factors es combinen? El resultat és una experiència gastronòmica irrepetible. Situat a uns 2.000 metres d’altitud, a la pista d’esquí de la Molina, el restaurant disposa d’una terrassa que ens ofereix unes impressionants vistes a la Cerdanya.

S’hi elabora cuina tradicional de muntanya de molta qualitat, plats ben calents per quan a fora hi fa fred.

Per a més informació, visiteu-ne la web.

Esquí nocturn a la Masella

Esquí nocturn a la Masella Esquí nocturn a la Masella Masella
La nit canvia la percepció de les coses. Quan s’esquia de dia, estàs envoltat d’arbres i de muntanyes. De nit, però, la cosa és ben diferent: tot s’amaga en una foscor perpètua que capgira l’experiència 180 graus. La perfecta xarxa d’enllumenat de la Masella fa que puguem gaudir de 13 pistes d’esquí durant la nit, una experiència que, sense cap mena de dubte, mereix ser viscuda.

I és que la Masella és l’únic lloc de tot el Pirineu de Girona on podràs gaudir d’aquesta experiència, en els 10 quilòmetres de pistes d’esquí que té. Cal dir que aquest espai és dels dominis més grans de tot Europa destinats a l’esquí nocturn.

Per a més informació, visiteu-ne la web.

Classes d’equitació i excursions a cavall

Classes d'equitació i excursions a cavall Classes d’equitació i excursions a cavallNatura Costa Brava
Els mesos d’hivern ens donen l’oportunitat de destinar temps a les aficions que durant la resta de l’any hem deixat aparcades. També pot ser un bon moment per estrenar-se en un nou camp, com podria ser l’equitació.

A Terradelles, Girona, ofereixen cursos perquè els genets novells puguin adquirir les habilitats bàsiques de l’equitació: la munta i el maneig de l’animal. Un cop assimilats aquests conceptes, els participants estaran llestos per fer el seu primer passeig a cavall a l’aire lliure en l’entorn privilegiat de l’Empordà: boscos mediterranis que amaguen pobles d’un altre segle, amb molt d’encant!

Per a més informació, visiteu-ne la web.

Caminant per rius de lava

Caminant per rius de lava Caminant per rius de lavaExperiència rural
Fa molts anys la Garrotxa era una zona volcànica en plena activitat. D’aquell passat tèrbol, avui en queden les restes: rius de pedra volcànica que un cop van ser lava i volcans adormits amb aspecte de turons. Passejant pels racons més emblemàtics del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, podrem aprendre com és un volcà per dins i com s’ha beneficiat l’activitat humana de les antigues erupcions.

Aquesta herència de pedra i foc, combinada amb el bucòlic paisatge de la Fageda d’en Jordà, fan de la Garrotxa una destinació molt interessant per aquest hivern.

Per a més informació, visiteu-ne la web.

Tast de mar i garoines

Tast de mar i garoines Tast de mar i garoinesNatura Costa Brava
El mar acostuma a estar fortament associat a l’estiu i als mesos càlids de l’any. Si bé el clima no ens permet banyar-nos ni prendre el sol, la llista d’opcions a l’aigua salada continua sent extensa, sobretot per als amants de la fauna marina i de la gastronomia.

Un vaixell centenari, el ‘Rafael’, ens guiarà per les blaves costes de l’Empordà, el cor de la Costa Brava, mentre degustem garoines acompanyades amb un tall de botifarra, pa i vi negre DO Empordà. A més, descobrirem els secrets d’aquest animal tan curiós mentre naveguem per una de les costes més boniques de tot el Mediterrani.

Per a més informació, visiteu-ne la web.

Bateig de raquetes de neu

Bateig de raquetes de neu Bateig de raquetes de neuRipollès Turisme
El primer pas acostuma a ser el més complicat. La falta d’experiència sol ser una de les pors més recurrents quan es tracta d’iniciar-se en un nou camp. Una sensació de no saber què has de fer t’envaeix. Aquesta activitat, però, resultarà una experiència ben diferent per a tots els raquetistes novells.

Aquest itinerari vol ser un primer tast, una benvinguda per la porta gran al món de les raquetes. Es tracta d’un recorregut de descobriment de les raquetes de neu pels voltants dels boscos de pins negres de l’estació d’esquí de Vallter 2000.

Per a més informació, visiteu-ne la web.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació