Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Time Out obrirà un gran mercat gastronòmic a Barcelona el 2024

Els 5.350 metres quadrats del nou Time Out Market se situaran davant del mar, al Port Vell

Time Out Market, un mercat gastronòmic que reunirà el millor del menjar i del beure de la ciutat, serà una realitat l’any 2024.
L’espai, de 5.250 metres quadrats, estarà situat al Port Vell, concretament al Maremàgnum, i aglutinarà catorze xefs, un restaurant i quatre bars, tots amb la millor selecció Time Out, que des del 2008 ha recomanat llocs per anar-hi a menjar.

A més de ser un lloc de reunió on es pot anar a fer un mos, Time Out Market vol ser també un espai on es pugui gaudir de la cultura i del talent de casa nostra, amb l’acollida d’esdeveniments i actuacions en directe. Així mateix, inclourà un estudi de ràdio destinat a la gent de la ciutat per tal de revifar-ne el teixit cultural.

Aquest anunci arriba el mateix dia que la celebració dels quinze anys de l’entitat.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació