Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Premi per als boscos del Bages i l’Anoia

L’Associació de Propietaris Forestals ha guanyat el 3r Premi d’Iniciatives de Custòdia

L’Associació de Propietaris Forestals Boscos Bages-Anoia ha guanyat el 3r Premi Fundació Caixa Manlleu d’Iniciatives de Custòdia, convocat conjuntament per l’Obra Social d’Unnim i la Xarxa de Custòdia del Territori. El primer premi, dotat amb 4.000 euros, l’ha guanyat aquesta associació pel seu pla de gestió ramadera integrada en la gestió forestal i en la prevenció d’incendis.

El segon premi (2.000 euros) s’ha concedit a la iniciativa Agrofauna en custòdia, del Grup de Naturalistes d’Osona, i el tercer (1.000 euros) s’ha atorgat a Acord de custòdia del pantà i torrent de Garet, del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis, l’àrea ambiental del Museu Industrial del Ter de Manlleu.

El premi s’organitza amb l’objectiu de recompensar iniciatives i actuacions que s’han portat a terme i que representen un bon exemple de custòdia del territori, per donar suport a les accions respectuoses amb el medi i amb la voluntat d’afavorir-ne la continuïtat.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació