Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

'Sota terra' excava a Santa Maria de Vallsanta

Diumenge, a TV3, els arqueòlegs desvetllaran els enigmes que s'amaguen darrere aquest monestir de l'Urgell

Si en el primer capítol de la temporada l'equip de 'Sota terra' ens va descobrir un vaixell enfonsat davant del Delta de l'Ebre, aquesta setmana l'equip d'arqueòlegs liderat per Eudald Carbonell viatjarà més al nord per excavar el Monestir de Santa Maria de Vallsanta, a la comarca de l'Urgell.

Nous misteris
Aquest cenobi va estar en funcionament uns cinc segles, però sembla que mai no es va culminar. Els documents recuperats pels historiadors parlen d'una gran església, d'un claustre, d'un dormitori. Però, realment es van arribar a construir? Quin espai va ocupar el monestir en el moment de major esplendor? De fet, durant anys, de Vallsanta només se'n veia l'església al costat d'uns camps de conreu. Ara, però, han aparegut les restes de nous murs que plantegen incògnites. Diumenge, a les 22.30h, l'equip de 'Sota terra' ens les desvetllarà a TV3.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació