Anuncia't al Descobrir

‘El món agrari a les terres de parla catalana’

L’exposició ‘El món agrari a les terres de parla catalana’ pretén proporcionar un coneixement històric del sector agrari des de finals del segle XIX perquè el públic pugui entendre la realitat i les polítiques agràries actuals. En el marc d’aquesta exposició també s’han organitzat unes jornades dedicades a l’Horta de Lleida que s’allargaran fins al 6 d’octubre.

El programa de les jornades és el següent:

  • Dimecres 3 d’octubre. A les 19 h, a la Sala Gran de la Canonja de la Seu Vella, es fa una xerrada dedicada a la història de l’Horta de Lleida i els seus valors naturals, al seu present i al seu futur.
  • Dijous 4 d’octubre. A les 19 h, a la Sala Gran de la Canonja de la Seu Vella, es parlarà dels nous projectes vinculats a l’Horta de Lleida.
  • Divendres 5 d’octubre. A les 20 h, al Turó de la Seu Vella, s’ha organitzat una visita guiada a l’Horta de Lleida i un sopar degustació a la Sala Noble del Castell del Rei (cal fer reserva prèvia). Més informació a www.turoseuvella.cat o 973 230 653).
  • Dissabte 6 d’octubre. A les 10 h, al molí de Sant Anastasi, es fa el recorregut ‘Descobrint l’Horta de Lleida: la partida Copa d’Or’.
Sobre l'activitat

Preu: 5€

Sala Gran de la Canonja de la Seu Vella

Turó de la Seu Vella

25002 Segrià

973230653

Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació